Biztosítástipp blog

CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. biztosítási blogja. Információk, hírek a kötelező, casco, lakás-, élet, utasbiztosításról.

Naptár

február 2010
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív > >> 
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Címkék

2010.02.03. 18:19 CLB

Általános tájékoztató a kötelező biztosításról

Tudnivalók a kötelező biztosításról

A kötelező felelősségbiztosítás nem választható biztosítási forma.

Ezt mindenkinek meg kell kötnie, akinek valamilyen gépjárműve van.

A felelősségbiztosítást kormányrendelet szabályozza, és alapvető célja, hogy az általunk másoknak okozott károkat térítse meg helyettünk.

A kötelező biztosítás esetében az a biztosító, amit mi kiválasztottunk nem utasíthatja vissza az ajánlatunkat, hanem köteles azt befogadni. Kötelező biztosítást új és használt gépjármű vásárlásakor egyaránt kell kötni, hiszen anélkül nem lehet a közúti forgalomban közlekedni a gépjárművel.

Miért jó alkuszon keresztül kötelező biztosítást kötni?

A független biztosítási alkuszokon keresztüli kötelező biztosítás kötésnek számos előnye van:

Kalkulátor: az összes biztosító ajánlatát percek alatt összehasonlíthatják a látogatók a biztosítási portálokon.

Árgarancia: Az alkuszok weboldalán található kalkulátorok közvetlenül a biztosítók tarifáló programjaival állnak kapcsolatban, így ezekben az esetekben a pontos számításért az adott biztosító a felelős. Ha viszont a kalkulátor díjkalkulációja bizonyul tévesnek az alkusz állja a különbözetet.

Adminisztrációs segítség: A szerződéskötés során az adminisztrációs teendők jó részét elvégzik, káresemény felmerülésekor pedig szükség szerint a kárügyintézésben is közreműködnek ezzel segítve ügyfeleiket.

Online kedvezmények: Az alkuszok weboldalán kötelező biztosítást kötők jelentős kedvezményekre számíthatnak, hiszen szinte minden biztosító kínál az online biztosítást váltók számára kedvezményeket.

A kötelező biztosításról további információkat talál a www.biztositastipp.hu weboldalon.

 

Szólj hozzá!


2010.02.03. 11:31 CLB

Layla a mi orrszarvúnk

A Biztosítástipp.hu üzemeltetője a CLB Független Biztosítási Alkusz maga is évek óta elkötelezett támogatója a Fõvárosi Állat- és Növénykertnek.

Már harmadik éve mondhatjuk, hogy büszke örökbefogadó szülei vagyunk Laylának, az első mesterséges termékenyítéssel született orrszarvúnak.

Laylának azóta már kistestvére is született 2008. október 22-én, ami pontosan alátámasztja a budapesti és az összes többi hasonlóan gondolkodó állatkert kiemelkedően fontos szerepét. Ez a szerep pedig nem más, mint a pusztulásra ítélt fajok megmentése.

A CLB filozófiája a felelősségen alapszik, és mint ilyen, támogatásunkkal felelősséget vállalunk abban is, hogy a budapesti állatkert könnyebben tudja céljait megvalósítani.

Layla már igazi tagja a CLB családjának.

Partnereink gyermekei már többször találkozhattak vele kifestő és játékos feladvány formájában a biztosítástipp.hu weboldalunkon, de akár az Állatkertben a nevelőszülők rendezvényein és az ajándékboltban is.

 

2 komment


süti beállítások módosítása