Biztosítástipp blog

CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. biztosítási blogja. Információk, hírek a kötelező, casco, lakás-, élet, utasbiztosításról.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

2010.01.28. 16:08 CLB

A CLB Kft. online üzletága

A CLB Kft. 2006-ban lépett be az online piacra a www.biztositastipp.hu portállal, és már ebben az évben sikerült jelentős piaci részesedésre szert tennie.

Ezen a területen folyamatosan bővül a partnereink száma és ez által a weben megköthető biztosítások elérhetősége is a lakosság számára.

Aktívan fejlesztjük és alakítjuk weboldalunk felületét, minél inkább törekedve a fogyasztók megelégedésére.

Az interneten köthető termékeink esetében ügyfeleink kalkulátor programjaink segítségével tudják kiszámolni és összehasonlítani, hogy melyik a számukra legmegfelelőbb biztosítási szerződés.

A gépjármű biztosítások teljes palettája megköthető online biztosítási portálunkon.

A kötelező biztosítás kalkulátor programunk segítségével a látogatók kiszámolhatják, hogy a biztosító társaságok milyen díjjal kínálnak biztosítási szerződést személyre szabottan.

Oldalunkon online kedvezménnyel köthetik meg casco biztosításukat azok,akik fogékonyak az internetes biztosítás kötésre, így akár több tízezer forintot is megtakaríthatnak.

 2008 óta vételár-, és önrészbiztosítások is köthetők weboldalunkon.

Interneten köthető lakásbiztosítás is, ahol az ügyfeleink a biztosítók ajánlatainak összehasonlításával tudják kiválasztani az igényeikhez leginkább illeszkedő biztosítási terméket.

Rendszerünk segítségével úti céloknak és pénztárcáknak leginkább megfelelő utasbiztosítást választhatják a látogatók az év bármely időpontjában.

A CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. egyedülálló módon, a piacon elsőként vezette be az online életbiztosítás kötés lehetőségét. Az online felület kiváló lehetőséget biztosít az életbiztosítást kereső ügyfelek számára, hogy gondosan átnézzék az adott életbiztosítási termék jellemzőjét, összehasonlítsák a többivel, és valóban az igényüknek megfelelő, személyre szabott életbiztosítást válasszanak ki a széleskörű kínálatból.

Az idei év hozta gazdasági válság miatt sajnos sokan félnek állásuk elvesztésétől, egy hosszan tartó betegségtől, keresőképtelenségtől.

A munkanélküliség biztosítás ezekben a váratlan helyzetekben jelent segítséget pénzügyi nehézségei megoldására.

A CLB a piac független szereplőjeként a teljes kínálatot figyelembe véve ajánlja a termékeket ügyfeleinek, konkrét tanácsokkal, számításokkal is segítve a döntést.

Az ügyfél helyzetének változásakor vagy káresemény bekövetkezésekor pedig partnert jelent a probléma megoldásában.  

Honlapunkon ügyfeleink szakértőinket kérdezhetik a legbonyolultabb biztosítási ügyekkel kapcsolatban. A weboldalon feltett kérdéseket 24 órán belül megválaszolják a CLB szakemberei.

 

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása